طرز تهیه پودینگ شیربرنج یک دسر خوشمزه و آسان

طرز تهیه پودینگ شیربرنج

طرز تهیه پودینگ شیربرنج , این پودینگ با شیر و برنج تهیه می شود. برای یادگیری روش تهیه این دسر خوشمزه توصیه می کنیم تا ادامه مطلب را از نظر بگذرانید.

مواد لازم

۱/۲ پیمانه برنج نیم‌دانه
۲ قاشق چایخوری نمک
۶ عدد تخم مرغ درشت
۱٫۵ پیمانه شکر
۱/۴ پیمانه آب لیموترش
آب و پوست رنده شده لیموترش
آب و پوست رنده شده پرتقال
۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲ پیمانه شیر کامل
۲ قاشق غذاخوری کره
۱/۴ پیمانه شکر

طرز تهیه پودینگ شیربرنج

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
برنج را با یک قاشق چایخوری نمک بپزید تا نرم شود. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شکر، آب لیموترش، پوست رنده شده لیمو، وانیل و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
شیر و برنج را مخلوط کرده و هم بزنید.
داخل قالب را با کره چرب کنید. یک قاشق غذاخوری شکر داخل آن بریزید.
کاستارد به دست آمده را درون قالب بریزید. آن را حدود ۴۵ دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شود. روی پودینگ را شکر توربینادو بریزید و حرارت دهید تا طلایی شود.
این کیک را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

روزیاتو

نوشته طرز تهیه پودینگ شیربرنج یک دسر خوشمزه و آسان اولین بار در آشپزی و شیرینی. پدیدار شد.

http://persianv.com/ashpazi/feed

درباره نویسنده

محتواهایی که حتما می‌پسندید:

دیدگاه‌تان را ثبت کنید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ua-104519065-1