طرز تهیه سس آلاباما مخصوص سرو با جوجه گریل شده یا دودی و کباب

طرز تهیه سس آلاباما

طرز تهیه سس آلاباما , سس آلاباما؛ سس سفید باربکیو، این سس مخصوص سرو با جوجه گریل شده یا دودی و کباب می باشد. عطر و طعم این سس مکمل خوبی برای هر دو نوع گوشت می باشد.

مواد لازم برای سس آلاباما حدود ۱ فنجان برای ۴ نفر

½ فنجان سس مایونز ساده

آب ۱ قاشق غذاخوری

آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری

۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب

¼ قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری فلفل سیاه درشت

۱ قاشق چای خوری خردل دیژون

عسل ۱ قاشق چای خوری

۱ حبه سیر ، بسیار ریز خرد کرده

مقداری سس تند یا سس سریراچا (SRIRACHA) برای طعم و مزه

طرز تهیه سس آلاباما

طرز تهیه

۱- ابتدا تمامی مواد تشکیل دهنده را به سرعت بهم زده و مخلوط می کنیم تا روان و رقیق شود

۲- در صورتی که تمایل دارید سس کمی غلیظ تر گردد می توانید یک یا دو قاشق غذاخوری سس مایونز نیز به آن اضافه شود و یا اگر دوست دارید کمی رقیق تر گردد کافیست چند قاشق آب به سس اضافه کنید.

۳- بگذارید چندین ساعت و یا یک شب بصورت کامل در یخچال قرار گیرد تا طعم درست را به خود بگیرد.

۴- بهترین طعم برای سس های تهیه شده در روز قبل می باشد.

توماتو

نوشته طرز تهیه سس آلاباما مخصوص سرو با جوجه گریل شده یا دودی و کباب اولین بار در آشپزی و شیرینی. پدیدار شد.

http://persianv.com/ashpazi/feed

درباره نویسنده

محتواهایی که حتما می‌پسندید:

دیدگاه‌تان را ثبت کنید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ua-104519065-1